Jaume Plensa, protagonista de l'AlterCinema, en el marc del Cicle Gaudí

El film es projectarà subtitulat en castellà a les sales de cinema adherides a la iniciativa. 

Publicat 14/10/2020, Torelló - Societat

Dins el Cicle Gaudí aquest dijous, a les 9 del vespre, es podrà veure el documental ‘Puedes Oirme?’, de Pedro Ballesteros, al Casal de Torelló. Ballesteros vol donar a conèixer les obres de l’artista barceloní Jaume Plensa i aproximar-nos al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat. Es tracta d’una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

El film es projectarà a les sales dels municipis adherits a la iniciativa del Cicle Gaudí i es projectarà subtitulat en castellà i en versió original en castellà, anglès, francès, japonès, idiomes oficials dels països on hi ha algunes de les seves obres més emblemàtiques. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació