Jordi Fàbrega destaca l'esforç dels nens i nenes i joves de Sant Pere

En un nou missatge enviat a la ciutadania, agraeix l'esforç que fan els més petits de quedar-se a casa i continuar amb el confinament. 

Publicat 07/04/2020, Sant Pere - Societat

L’alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, agraeix als nens i nenes i adolescents del municipi, en un nou missatge enviat a la ciutadania, l’esforç que estan fent aquests dies amb el compliment del confinament”. Tot i això, recorda que “no es pot abaixar la guàrdia”. Posa, com a exemple, Itàlia "on quan van baixar el nombre d’afectats per coronavirus i es van registrar menys morts, la gent es va relaxar i va tornar a sortir al carrer i hi va haver un rebrot amb més casos i defuncions”. Fàbrega afirma que “estem fent les coses bé, però hem de continuar fent cas d’allò que se’ns diu des de les administracions i els serveis de salut”. En definitiva, “no baixar la guàrdia i seguir amb el confinament”.

L’alcalde santperenc també explica que “hi ha algunes indústries de Sant Pere, tant de la zona industrial com algun taller de dins el poble, que funcionen”. Es tracta d’empreses “que tenen l’autorització corresponent per poder treballar perquè en la seva majoria són indústries auxiliars d’alimentació”. Per altra banda, Jordi Fàbrega fa un agraïment a la gent que cada dia “surt a cantar al balcó i aplaudir els sanitaris, i a generar il·lusió col·lectiva”. En aquest sentit diu que “hem de pensar que aquesta batalla la guanyarem si fem les coses bé”.

Des de l’Ajuntament de Sant Pere també “patim pels sectors de la població més vulnerables com és la gent gran així com per les repercussions socials i econòmiques que es poden derivar d’aquesta crisi sanitària”. Fàbrega assegura que tant des del govern estatal, autonòmic i els ens locals “es prendran mesures per fer-hi front”. En el missatge l’alcalde també informa que des de fa una setmana no s’ha registrat cap cas nou de coronavirus al municipi i acaba enviant ànims i coratge a tothom.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació