Jordi Fàbrega diu en una xerrada que "cal reinventar-se per no caure en el cofoisme"

La va fer acompanyat de Griselda Castells dijous passat a Sant Pere. 

Publicat 06/05/2019, Sant Pere - Política
jordi-fabrega-diu-en-una-xerrada-que-cal-reinventar-se-per-no-caure-en-el-cofoisme

Griselda Castells i Jordi Fàbrega durant la xerrada. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

L'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, juntament amb la tinent d'alcaldessa, Griselda Castells, va pronunciar dijous davant de prop de setanta persones la xerrada ‘d'On venim, on som i on volem anar! Us ensenyem els números’. En el seu decurs es va explicar l'evolució que ha tingut el poble de Sant Pere i com han estat els números des de l'Ajuntament en els darrers anys. En aquest sentit es va donar a conèixer que “els diners que permeten tirar endavant tots els projectes de poble procedeixen d'ajuts i subvencions d'administracions superiors en un 48% i de les taxes i impostos en un 52%”. També es va exemplificar “com s'ha anat reduint el deute del 259% que hi havia l'any 1999 quan vam entrar a l'Ajuntament i l'actual que es troba al 7,78% després d'un treball intens de busca d'ajuts que han fet possible aquesta reconducció econòmica”. 


Fàbrega també va parlar de la situació actual i va destacar “que és important reinventar-se per no caure en el cofoisme”. A més, va dir “quins són els serveis i projectes actuals al poble de Sant Pere, com es gestionen i per quin motiu s'han tirat endavant i de quina manera ha estat possible dur-los a terme”. Fàbrega va ressaltar que Sant Pere “és un poble amb unitat i harmonia que és clau per a tirar endavant en el dia a dia”. Tampoc hi va falta “l’autocrítica d'allò que no s'ha fet bé o que es pot millorar”, destacant que “aquesta és la manera de treballar de l'equip de govern i de l'Entesa per Sant Pere”.


El projecte de l'escola-institut, l'ampliació de serveis a la Gent Gran i a la residència, el treball en la transició energètica a Sant Pere són altres dels projectes que l’alcalde va plantejar en l'apartat on parlava del futur del poble.


Finalment, Fàbrega va acabar el seu torn de paraula per exposar perquè ha decidit repetir com alcalde al capdavant de l'Entesa. Va deixar clar una vegada més que  “mai ha perdut les ganes de seguir essent alcalde del Sant Pere”. Per últim, es va passar al torn de preguntes per part dels assistents.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació