Jordi Fàbrega (Entesa per Sant Pere): "El fet de ser candidatura única no és un xec en blanc”

El grup aposta per la rehabilitació del Casal Cultural i Recreatiu, les energies renovables o la democràcia directa. 

Publicat 20/05/2019, Sant Pere - ELECCIONS MUNICIPALS
jordi-fabrega-entesa-per-sant-pere-el-fet-de-ser-candidatura-unica-no-es-un-xec-en-blanc

A l'esquerra, Griselda Castells i, a la dreta, Jordi Fàbrega. (Foto: Entesa per Sant Pere).

Entesa per Sant Pere és l’única candidatura que es presenta a les eleccions municipals del proper 26-M i, per tant, Jordi Fàbrega tornarà a ser l’alcalde de la població pels propers 4 anys. Fàbrega va explicar divendres al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona alguns dels eixos del seu programa electoral. Se centren en “seguir donant suport al model educatiu de l’Escola Xandri, la rehabilitació del Casal Cultural i Recreatiu per convertir-lo en un hotel d’entitats i espai de dinamització cultural, així com crear un espai on els joves puguin realitzar les seves activitats ja que aquesta és la nostra assignatura pendent”. També plantegen remodelar el pavelló, fer un itinerari al voltant de Sant Pere, incidir en l’ordenança de civisme pel que fa els animals de companyia, implicar la gent en la recuperació de les fonts, la construcció d’una rotonda a l’entrada de la població, vetllar perquè hi hagi més vigilància al municipi, reduir els valors cadastrals, seguir apostant per les empreses, treballar per les energies renovables o lluitar contra la violència de gènere i el col·lectiu LGTBI. 

L’alcalde santperenc puntualitza que el fet de ser l’única llista que es presenta als comicis “no és un xec en blanc” perquè “hi ha una responsabilitat afegida de fer les coses bé, malgrat sembla que es pugui caure en el cofoisme”. Jordi Fàbrega va dir que “hem de saber-nos reinventar” i per aquest motiu crearan “un consell de poble”. Per això proposen que “la gent pugui intervenir en els plens i fer propostes, és a dir, que puguin fiscalitzar la gestió quotidiana i buscar una democràcia directe que és la implicació dels veïns i veïnes en el dia a dia”. 

Jordi Fàbrega és alcalde de Sant Pere des del 1999 i assegura que no ha perdut la “il·lusió” i les ganes “de seguir treballant pel poble”. La resta de la candidatura l’integren Griselda Castells, Xevi Bardolet, Alba Comas, Dolors Rustarazo, Neus Páez, Quim Fité, Dolors Casellas, Genís Garcia, Ermend Llobet i Pep Vilar. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació