Jordi Fàbrega i Griselda Castells, lideren l'Entesa per Sant Pere

Entesa –AM és l’única llista que es presenta al municipi. 

Publicat 24/04/2019, Sant Pere - Política
jordi-fabrega-i-griselda-castells-repeteixen-al-capdavant-de-l-entesa

A l'esquerra, Griselda Castells i, a la dreta, Jordi Fàbrega. (Foto: Entesa per Sant Pere).

Jordi Fàbrega seguirà encapçalant la candidatura d’Entesa per Sant Pere a les eleccions municipals del mes de maig. I ho farà juntament amb Griselda Castells que ocuparà el lloc número 2. L’actual alcalde opta a la reelecció de la mà d’Entesa –AM, essent l’única llista que es presenta al municipi. Fàbrega, que és el batlle de la població des del 1999, diu que no ha perdut “la il·lusió” i que mai s’ha plantejat deixar la política municipal” perquè sempre l’hi ha agradat “la política més propera a la ciutadania”. Fàbrega destaca que “no és important qui va de número 1 o 2 sinó el treball en equip: l’esperit de l’Entesa”. 

La candidatura d’Entesa per Sant Pere l’integren un total de “trenta sis persones amb tarannàs diversos, amb mentalitats plurals que provenim del teixit associatiu del municipi”. Es tracta “d’una llista de poble que dóna resposta a les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes i que fa difícil que apareguin alternatives”. 

A banda de Fàbrega i Castells, la llista la configuren Xevi Bardolet al lloc número 3 i el segueixen Alba Comas, Dolors Rustarazo, Neus Páez, Quim Fité, Dolors Casellas, Genís Garcia, Ermend Llobet i Pep Vilar. 

Per a l’elaboració del programa electoral Jordi Fàbrega destaca que “hem creat comissions de treball per recollir les propostes dels ciutadans”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació