Jordi Rossell, Jordi Noguer i Sussana Pérez seguiran Codina i Raurell en la candidatura de JxCat

Eloi Pérez, Eduard Fabré, Xevi Calderé, Ester Ribas i Laura Arbós també formaran part de la llista.

Publicat 27/03/2019, Torelló - Política
jordi-rossell-jordi-noguer-i-sussana-perez-seguiran-codina-i-raurell-en-la-candidatura-de-jxcat

Les persones que conformaran la llista acompanyats per Nogueras i Erra. (Foto: JxCat).

Junts per Catalunya Torelló va presentar aquest dimarts al vespre la candidatura en un acte que es va fer al Casal Parroquial. Després que la setmana passada es conegués que Neus Codina liderarà la llista i el lloc número 2 l’ocuparà Sebastià Raurell, el partit va anunciar durant l’acte els noms que la conformaran. L’actual regidor de Joventut, Infància, Comerç i Turisme, Jordi Rossell, se situa a la tercera posició, seguit de Jordi Noguer, Sussana Pérez, Eloi Pérez, Eduard Fabré, Xevi Calderé, Ester Ribas i Laura Arbós. Tot i això, encara hi poden haver alguns moviments a les posicions centrals de la candidatura. El portaveu del partit, Sebastià Raurell, assenyala que la majoria “no venim de la política municipal i tenim ganes i força de fer moltes coses pel poble”.

La resta de persones que formen part de la llista són Tamen Francolí, Núria Güell, Maria Dolors Baucells, Albert Serra, Manel Romans, Concepció Villena i la tanca l’actual alcalde, Santi Vivet. Durant els parlaments el mateix Vivet va destacar “la importància per Torelló de tenir una dona al capdavant de la candidatura, preparada, amb empenta i, sobretot, de donar un nou aire a la política local”. També va agrair als regidors sortint “la feina que han realitzat aquests darrers anys”. 

Per la seva banda, Sebastià Raurell, número dos de la llista, va ressaltar que “Torelló aposta per tenir una alcaldessa, ara toca, ara és el moment i nosaltres hi creiem”. També va posar èmfasi en què “Torelló és la tercera població més gran de la comarca, amb l’atur més baix i que té un potencial industrial i econòmic molt important”. Per això, va continuar, “Torelló ha de liderar projectes, ha de fer sentir la seva veu i, per tant, ens hem de posicionar”.

Per últim, la candidata de JxCAT Torelló, Neus Codina, va dir que “som un equip de gent jove i format que volem posar el nostre coneixement al servei del poble”. També que “volem treballar pel ciutadà i amb el ciutadà”. L’objectiu “és fer un Torelló millor treballant tots junts, aportant el millor de cada un per tirar endavant el projecte que ens uneix”. 

Un centenar de persones van acudir a l’acte que va acollir una xerrada-col·loqui sobre ‘El paper de la dona a la vida municipal’ que va anar a càrrec de Míriam Nogueras, diputada al Congrés dels Diputats i Anna Erra, alcaldessa de Vic i diputada al Parlament de Catalunya. També hi van intervenir, Rosa Vestit, Directora General d’Administració Local i exalcaldessa de Sant Quirze i Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació