Jornada de neteja a la llera del riu Ter al seu pas per Borgonyà

La iniciativa l'organitza el GDT conjuntament amb l’Associació de Veïns de Borgonyà. 

Publicat 25/04/2019, Borgonyà - Medi Ambient
jornada-de-neteja-a-la-llera-del-riu-ter-al-seu-pas-per-borgonya

El Grup de Defensa del Ter juntament amb l’Associació de Veïns de Borgonyà realitzarà aquest dissabte una jornada de neteja de deixalles de la llera del riu Ter al seu pas per Borgonyà. L’activitat, que començarà a les 10 del matí, té per objectiu “recuperar-ne el bon estat”, expliquen els organitzadors. I és que “a causa de les pluges del passat octubre, bona part de la llera del Ter ha quedat plena de deixalles que va arrossegar la riuada”. Alhora afegeixen que “malgrat que l’Agència Catalana de l’Aigua es va gastar més d’un milió d’euros per retirar els arbres caiguts, no s’ha recollit ni un sol plàstic”. Des del Grup de Defensa del Ter denuncien aquestes actuacions i emplacen a l’administració a posar-hi remei. 

El punt de trobada de la jornada de voluntariat serà a la parada de bus de Borgonyà. Es convida “a tothom que estimi el riu i el seu entorn a ajudar en aquesta tasca”. Per tal d’evitar ortigues i esbarzers, es recomana portar calçat adequat com botes de muntanya, guants i pantalons llargs. També es demana que es portin cubells o bosses per transportar les deixalles que es recullin. Durant el matí hi haurà esmorzar per totes les persones participants.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació