Jornada solidària amb el Nepal a Torelló

Es farà aquest dijous a partir de les 6 de la tarda i està organitzada pels Deixebles i la nova fundació solidària Casa Terra. 

Publicat 26/09/2019, Torelló - Solidaritat

Torelló acollirà aquest dijous una jornada solidària ‘Torelló amb el Nepal’ organitzada pels Deixebles de Sant Feliu i la nova fundació solidària Casa Terra, creada pel cantant de Txarango, Alguer Miquel. L’activitat començarà  a partir de les 6 de la tarda als jardins Vicenç Pujol i en cas de pluja es traslladaria al Teatre Cirvianum. Es comptarà amb els parlaments d’Indira Ranamagar, activista i membre de Prisoner’s Assistance Nepal, i Miquel a partir de les 8 del vespre. L’activitat comptarà amb diverses propostes i en una iniciativa en què també hi participarà l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, el fotògraf Bernat Almirall i els grups GM i Jo Jet i Maria Ribot. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació