Josep Antoni Tàssies presenta l’exposició ‘Noms robats’ a l'Esqueller

L’obra és un relat dur i poètic sobre l’assetjament escolar. 

Publicat 06/03/2019, Sant Pere - Cultura
josep-antoni-tassies-presenta-l-exposicio-noms-robats-a-l-esqueller

La mostra està instal·lada a la Biblioteca l'Esqueller. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

El periodista i il·lustrador Josep Antoni Tàssies presenta l’exposició ‘Noms robats’ a la Biblioteca l’Esqueller de Sant Pere. L’obra és un relat dur i poètic sobre l’assetjament escolar, a través de la qual es descriuen situacions característiques i els seus efectes destructius sobre la identitat i l’autoestima de la persona que el pateix, juntament amb la crida a l’acció. També fa reflexionar sobre el poder constructiu aportat per l'esperança i la vitalitat dels nens fins i tot en les situacions més extremes. La mostra es presenta de manera molt estructurada tant pel per que fa a les imatges com el text que l’acompanya. Tot plegat amb l’objectiu d’oferir una lectura completa de l’àlbum ‘Noms robats’.


L’exposició, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació, es pot visitar des de la setmana passada i durant els propers dos mesos. L’horari és cada dia de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre, i dimarts, dijous i dissabte de 10 a 1 del migdia. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació