JuntsxCat recull les propostes dels veïns dins la campanya 'Et volem escoltar'

L'objectiu és incloure-les dins el programa d'accions pels propers quatre anys. 

Publicat 14/05/2019, Torelló - ELECCIONS MUNICIPALS
juntsxcat-recull-les-propostes-dels-veins-dins-la-campanya-et-volem-escoltar

El grup de JuntsxCat escoltant les aportacions dels veïns. (Foto: JuntsxCat).

Els actes de la campanya electoral per a les municipals del maig van començar divendres. Sota el títol ‘Et volem escoltar’ divendres a la tarda JuntsxCat va recollir les propostes i aportacions dels veïns a la placeta d’En Pujol. L’objectiu és, segons explica el grup, “visitar diferents barris de la població i escoltar les idees, queixes o suggeriments de la ciutadania per tal d’incloure-les dins el programa d’accions pels propers quatre anys”. Fins al moment, JuntsxCat s’ha traslladat al barri de La Cabanya, a la Plaça Guifre el Pilós, la Plaça Joanot Martorell i a la Placeta d’en Pujol. Pel que fa aquest dijous seran a la plaça Vella i el divendres a la plaça de la Sardana a partir de les 7 de la tarda.  JxCatTorelló i la cap de llista, Neus Codina, creuen que “la proximitat amb la població és fonamental, per fer les coses ben fetes, hem d’escoltar als veïns i veïnes”. 

Per altra banda, aquest dimecres JuntsxCat ha organitzat un dinar/trobada amb empresaris i comerciants amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. El motiu és “conèixer de primer mà les peticions que ens pot fer arribar el teixit empresarial i econòmic de la població, així com també es puguin fer arribar a l’administració a través del conseller”. Després de l’àpat visitaran la nova sala polivalent. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació