L’ACT lliura els premis de la campanya de Nadal

Es va repartir un guardó de 500 euros i deu de 100 euros cadascun.

Publicat 17/01/2020, TORELLÓ - Comerç
l-act-lliura-els-premis-de-la-campanya-de-nadal

Els guanyadors dimarts a la Cooperativa (Fotot: ACT)

Els premis de la campanya de Nadal de l’Agrupació de Comerciants de Torelló ‘Ves-hi pensant. En què t’ho gastaràs si guanyes?’ es van entregar dimarts a La Cooperativa. Els premis estaven dotats amb 1500 euros i es van repartir en un guardó de 500 euros i deu de 100 euros cadascun. Aquests diners es podran gastar en els propers mesos a les botigues associades. Els afortunats van ser Esperança Gili (Anna Bioestètica); Maria Carme Cubí, Isabel González i Divina Rodríguez (Peixeteria 4 Cantons); Maria Assmpció Roquet (Rostidoria l’Olla); Susanna Soldevila (Trendy); Yolanda Palacios (Fotografia Josep Basco); Jesús Coll (Perruqueria Maido); Ángeles Castillo (Bon Pà); Teresina Font (Vidres Mora), i Albert Salvador (Font Natura).

 

Durant l’acte es va agrair la participació tant dels premiats com de totes les persones que van prendre part a la campanya, sobretot, “pel fet d’haver comprat als comerços del municipi”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació