L'ACT sorteja 1400 euros entre els seus clients i la regidoria de Comerç 50 carrets de la compra

Són dues de les iniciatives de Comerç per aquest juliol al municipi. 

Publicat 03/07/2020, Torelló - Comerç
l-act-sorteja-1400-euros-entre-els-seus-clients-i-la-regidoria-de-comerc-50-carrets-de-la-compra

L’Agrupació de Comerciants de Torelló sorteja 1400 euros entre els seus clients amb la targeta de fidelització o moneder de l’1 al 15 de juliol. El sorteig de 47 bitllets es farà el dia 16 del mateix mes amb un valor de 30 euros per gastar als establiments de l’ACT. Aquesta és la primera de les activitats que organitza l’entitat després de la pandèmia del coronavirus.

Per altra banda, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament en el marc de la campanya ‘El nostre comerç és un luxe’ sortejarà cinquanta carrets de la compra fins al 31 de juliol. El sorteig es farà a través d’unes butlletes numerades que es donaran després de fer una compra en els comerços adherits. La iniciativa també es relaciona amb la campanya per visibilitzar els aparadors buits i per això els cinquanta carrets s’exposaran en dos aparadors, un al carrer San Miquel i l’altre a la plaça de la Sardana.

Pel que fa la campanya ‘El nostre comerç és un luxe’ que impulsa el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en la qual també hi participen, a banda de Torelló, els ajuntaments de Sant Vicenç, Sant Quirze i Montesquiu “premiarà la fidelització del client del comerç local” i enguany està centrada “en el comerç sostenible”, expliquen. Se sortejaran 500 lots de bosses per anar a comprar a través de butlletes rasca-rasca i amb premis “directes”. La campanya es portarà a terme fins que s’acabin les existències.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació