L'ADET lliura aquest divendres els premis Vila de Torelló GAT Literari

L'acte començarà a les 8 de la tarda al Teatre Cirvianum. 

Publicat 12/04/2019, Torelló - Cultura

L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) farà aquest divendres a les 8 de la tarda l’acte de lliurement dels premis Vila de Torelló GAT Literari al Teatre Cirvianum de Torelló. Durant la vetllada literària s'entregaran els premis en les respectives modalitats de narrativa i poesia, convocatòria a la qual s’han presentat 217 treballs (140 de narrativa i 77 de poesia) que opten a un primer premi de 600 euros i a un accèssit de 300 euros en cadascuna de les dues modalitats. Està previst editar un llibre que contingui  els treballs guanyadors de les dues modalitats, així com una selecció dels textos finalistes. També s’ha previst publicar un volum amb tots els treballs presentats pels alumnes participants en  aquesta nova  edició.

D'altra banda, també es lliuraran les distincions de la segona edició dels premis ‘Pescallunes-Pescalletres’, adreçats específicament a treballs literaris dels alumnes de les escoles i instituts del poble. Finalment, també es lliurarà el premi ‘Recuperem les fonts de Torelló’, que guardona el millor treball de recerca sobre les fonts públiques de Torelló realitzat per alumnes de les escoles del municipi.

L’acte serà amenitzat per diverses actuacions musicals i lectures de poemes i fragments literaris.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació