L'Ajuntament de Sant Pere obre una borsa per a persones voluntàries

El telèfon de contacte per oferir-se voluntari o per la demanda/comunicació de necessitat del servei és el 690. 032. 518. 
 

Publicat 14/03/2020, Sant Pere - Societat

L'Ajuntament de Sant Pere també
 
TELÈFON DE CONTACTE PER OFERIR-SE VOLUNTARI O PER DEMANDA/COMUNICACIÓ DE NECESSITAT DE SERVEI: 690 032 518 (Whatsapp Ajuntament on cal donar-se d'alta enviant només un missatge amb la paraula ALTA).

El Comitè de Protecció Municipal de l'Ajuntament de Sant Pere Torelló va obrir divendres una relació de persones que s'han ofert voluntàries per a col·laborar en cas que sigui necessari en el transport de menjar o compres a persones amb dificultat. De la mateixa manera es va fer i se segueix fent una crida a la ciutadania per tal que si es detecten possibles casos de persones amb dificultats per a la compra de productes bàsics o qualsevol altra gestió els ho facin saber a l'Ajuntament. Entre totes les persones que s'ofereixin i els diferents casos i necessitats que sorgeixin, des del comitè es farà l'organització i comunicació pertinent.També s'informa que s'ha sol·licitat algun servei de cangur i que, per tant, si hi ha persones que puguin oferir aquest servei es pot posar en contacte també amb l'Ajuntament.
 
El telèfon de contacte per oferir-se voluntari o per la demanda/comunicació de necessitat del servei és el 690. 032. 518
 
 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació