L'Ajuntament de Sant Vicenç elaborarà un informe per valorar els danys ocasionats pels aiguats

Publicat 17/10/2018, Borgonyà - Meteorologia

Les pluges de diumenge a la nit i dilluns la matinada, amb la conseqüent crescuda del riu, han deixat el camp de futbol de Borgonyà i les instal·lacions esportives destrossades. L'alcalde accidental de Sant Vicenç, Josep Maria Antentas, explica que és aviat per valorar els desperfectes ocasionats, però constata que "l'aigua ho va arrasar tot". I és que "va arrencar les instal·lacions elèctriques, les tanques laterals, les batlles, les porteries i el xiringuito".

Ara l'Ajuntament elaborarà un informe amb els danys produïts per tal de demanar ajudes econòmiques, ja que segons Antentas "costarà diners reparar-ho". L'alcalde accidental recorda que aquest dilluns "l'aigua del riu amb la del canal es van ajuntar de tal manera que no es veia la procedència de cadascuna ".

Diverses entitats esportives han ofert les seves instal·lacions, ja que el camp de futbol de Borgonyà no podrà ser utilitzar durant un temps indeterminat. És el cas de la UE Sant Vicenç, del CF Torelló o de la UE Centelles. De fet, el Sant Vicenç ja cedeix el camp a la UE Sant Quirze. Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç, Josep Maria Antentas destaca que "treballem amb tots els esforços i mitjans per restablir la normalitat".

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació