L' Ajuntament de Torelló arriba a un acord amb la Policia Local per normalitzar la situació

Aquest migdia l'Ajuntament ha fet públic l'acord a través d'una nota de premsa:

Publicat 25/07/2019, Torelló - Política
l-ajuntament-de-torello-arriba-a-un-acord-amb-la-policia-local-per-normailitzar-la-situacio

Una de les prioritats del nou equip de govern de l'Ajuntament de Torelló des que van prendre possessió el passat 15 de juny era reprendre el diàleg i normalitzar la situació amb la policia local, una negociació per les condicions laborals i econòmiques que estava enquistada i que havia provocat un dèficit de servei per a la ciutadania. Després de diverses reunions, aquesta setmana s'ha arribat a un acord definitiu que permet normalitzar la situació des d'avui mateix, coincidint amb l’inici dels actes més multitudinaris de la Festa Major.

 

Des del començament de la nova legislatura, una de les prioritats del nou equip de govern ha estat treballar per acostar posicions amb la policia local. Així es va comunicar al comitè d'empresa de l'Ajuntament, que va entendre el caràcter urgent d'aquesta negociació. A partir d'aquí, es van iniciar els contactes, amb la voluntat de les dues parts d'acostar posicions i buscar tant una regularització econòmica com una estabilització de la policia, per comptar sempre amb el màxim d'efectius possibles i necessaris per a un municipi com Torelló.

 

El procés de negociació ha estat encapçalat per la regidora de Serveis Econòmics, Secretaria i Seguretat i Civisme, Elisabet Viñas, amb la col·laboració de la regidora de Recursos i Organització, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Mercè Faja i la implicació de les àrees d'Alcaldia, Recursos Humans, Secretaria i Intervenció de l'Ajuntament. El treball conjunt va permetre preparar una proposta que es va presentar als representants dels treballadors, es va negociar i finalment ha estat acceptada. L'acord preveu que des d'avui mateix es torni a la normalitat, coincidint amb l'inici dels actes més multitudinaris de la Festa Major.

 

L'acord, que haurà de ser ratificat en el ple del pròxim dilluns, té una vigència d'un any i es basa en l'aplicació d'un complement en la nòmina dels policies, ja que la llei no permetia una regularització directe a través del sou base dels agents. Aquesta mateixa solució ja s'havia aplicat amb èxit en altres ajuntaments que tenien problemes similars als de Torelló.                   

 

 

Àrea d’informació i comunicació

Ajuntament de Torelló

www.ajtorello.cat

comunicacio@ajtorello.cat   

                                                                                    

                                                                                                Torelló, 25 de juliol 2019

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació