L'Ajuntament de Torelló centralitza l'atenció presencial a les OAC de l'Espona i la Carrera

Només per temes urgents i amb cita prèvia telefònica.

Publicat 18/03/2020, Torelló - Societat
l-ajuntament-de-torello-centralitza-l-antecio-presencial-a-les-oac-de-l-espona-i-la-carrera-nomes-per-temes-urgents-i-amb-cita-previa-telefonica

Les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Torelló segueixen extremant les mesures de prevenció. Així, l'OAC de la Cooperativa no ofereix atenció presencial i en el cas de l'Espona i la Carrera es limita l’atenció presencial a temes urgents concertats via telefònica. A la Policia Local, hi ha atenció telefònica i la presencial està limitada a casos molt urgents.

L’Ajuntament vol deixar clar que, en cap cas, es deixarà d’atendre cap persona, tot i que es prioritzarà l’atenció telefònica i es potenciaran els tràmits telemàtics. Es recorda que l’atenció ciutadana es presta a través dels canals següents:

Telemàtic: a www.ajtorello.cat, les 24 hores del dia.
Telefònic: al 93 859 10 50 i al 93 516 18 42 (OAC360).

També es vol recordar a la ciutadania que els terminis administratius han quedat suspesos, així que si teniu algun tràmit pendent el podreu realitzar quan finalitzi aquesta situació d'excepcionalitat de moviments.

Per altre cantó, el Torelló Jove es manté tancat, tot i que es presta atenció telefònica en el Tel. 93 859 42 72 i telemàtica via correu electrònic torellojove@ajtorello.cat.

L’Ajuntament demana la ciutadania que es mantingui informada a partir dels canals oficials i que s’eviti la difusió d’informacions falses o no contrastades. Alhora, es vol donar un missatge de tranquil·litat i de confiança atès que els centres mèdics de la comarca estan preparats per activar els protocols davant de qualsevol contingència.

Davant de qualsevol sospita es recomana trucar al telèfon 061 i la informació actualitzada es pot seguir al web del Departament de Salut.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació