L'Ajuntament de Torelló contracta 10 persones en el marc del ‘Treball als barris’

Treballaran durant sis mesos a jornada completa. 

Publicat 14/02/2020, Torelló - Ocupació
l-ajuntament-de-torello-contracta-10-persones-en-el-marc-del-treball-als-barris

Entre altres, s'han contractat dos paletes oficials. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L’Ajuntament de Torelló ha contractat deu persones amb plans d’ocupació dins el projecte ‘Treball als barris’. Es tracta de persones que estaven a l'atur i que treballaran durant sis mesos a jornada completa.

Després del pertinent procés de selecció, s’han incorporat un treballador social, un auxiliar de la llar, una orientadora laboral, un coordinador de brigades, dos paletes oficials de primera, dos pintors oficials de primera, un paleta oficial de segona i un pintor oficial de segona. 

El projecte ‘Treball als barris’ està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i consisteix en la contractació de persones que es troben en situació d’atur, per tal que puguin adquirir experiència professional al mateix temps que millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social per Torelló. Al llarg d’aquest any es contractaran un total de 17 persones en el marc d’aquest projecte.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació