L'Ajuntament de Torelló reprèn les reunions amb empresaris dels polígons industrials

La reunió es va fer dijous al matí i hi van assistir 11 empresaris. 

Publicat 30/09/2019, Torelló - Promoció Econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló i el Servei d'Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura van reprendre dijous al matí les habituals trobades amb empresaris dels polígons industrials de Torelló. A la reunió hi van assistir 11 empresaris i va servir també de presentació del nou alcalde, Marçal Ortuño i de la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Faja. 

Durant la trobada es van tractar diverses qüestions com el Pla estratègic del sector del metall i la formació dirigida a les empreses, especialment sobre la formació professional i la vocació industrial. També es van abordar aspectes relacionats amb la infraestructura i la funcionalitat dels polígons, com ara les zones d'aparcament, el trànsit o la senyalització. 

La propera trobada està prevista pel mes de novembre. Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Servei d'Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s'anima als empresaris a participar-hi, amb l’objectiu de conèixer i compartir les inquietuds, els reptes, les necessitats i/o mancances i poder valorar i aportar noves solucions.           

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació