L'Ajuntament de Torelló torna a disposar dels agents cívics

Aquest any tres agents cívics i una coordinadora treballen i desenvolupen la seva tasca pels carrers del municipi.

Publicat 06/05/2019, Torelló - Societat
l-ajuntament-de-torello-torna-a-disposar-dels-agents-civics

Els agents cívics. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L'Ajuntament de Torelló torna a disposar de la figura dels agents cívics. A finals d'abril, es va posar en marxa el projecte d’agents cívics 2019 dins del marc de Treball als Barris 2018, programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. L’objectiu d’aquest projecte és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències mitjançant la realització d’accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló.

Aquest any tres agents cívics i una coordinadora treballen i desenvolupen la seva tasca pels carrers del municipi, detectant i comunicant les incidències, queixes i propostes de la ciutadania durant sis mesos per tal de promoure un espai públic agradable on la població s’hi senti a gust. Com cada any, l'equip d'agents cívics treballarà per aportar les seves iniciatives per tal de construir un Torelló més inclusiu, amb més consciència pel medi ambient, promovent una convivència respectuosa i tenint cura de l’espai públic i del mobiliari urbà.

Pròximament començaran a fer sessions a les escoles sota el lema ‘El millor residu és el que no es produeix’. Una proposta interactiva per tal de conscienciar a l’alumnat, i per extensió a les seves famílies, de la importància que tenen les nostres decisions quotidianes a l’hora de reduir l'impacte en el medi ambient.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació