L'Ajuntament fa obres de millora al Mercat Municipal de Torelló

Es reformarà la zona de càmeres frigorífiques i els molls de càrrega i descàrrega de l'espai.

Publicat 10/11/2020, Torelló - Societat

L’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa una actuació per millorar les instal·lacions del Mercat Municipal de Torelló i concretament per reformar la zona de cambres frigorífiques i els molls de càrrega i descàrrega. La regidora de Comerç, Mercè Faja, va explicar en el ple municipal d’octubre que l’actuació, que té un pressupost de 50.000 euros, “permetrà complir amb totes les mesures de seguretat que Sanitat en havia exigit”. El president del Mercat Municipal de Torelló, Emili Bonay, celebra aquesta inversió que consisteix en “substituir el paviment de la zona on es troben les vuit càmeres frigorífiques i el passadís per un paviment de resines i polir i abrillantar el paviment de terratzo dels molls de càrrec i aparcament per tal de “facilitar-ne la neteja i desinfecció”. Alhora es vol col·locar un revestiment de panell frigorífic “netejable” a les parets i sostres dels molls de càrrega  i un topall a la part inferior de la porta de vehicles al soterrani. Bonai va explicar dilluns al Magatzem Magazín de Ràdio Ona que “no era viable fer nou el mercat tal com es preveia en l’anterior legislatura” i que “amb l’equip de govern actual vam decidir aprofitar l’espai que tenim i modernitzar-lo i garantir les necessitats bàsiques”. La intenció és seguir fent reformes a les instal·lacions “en la mesura que poguem”. Bonay va dir que el Mercat Municipal de Torelló “és un dels ben situats a la comarca perquè és una porta al centre comercial del municipi”.

Per altra banda, actualment s’està treballant en un nou projecte que és la venda en línia. S’ha començat a treballar a través del programa en suport a la digitalització dels mercats municipals de la Diputació de Barcelona anomenat ‘Modernitza el teu mercat municipal” i es compta amb un ajut de 15.000 euros. Això suposarà poder actualitzar la pàgina web i oferir un servei de compres en línia “a qualsevol hora del dia” que es podran recollir amb un codi en guixetes refrigerades i “l’obertura del mercat a un públic diferent”, segons la regidora de Comerç, Mercè Faja. També, a conseqüència de la pandèmia, “el jovent ha redescobert el mercat i el producte fresc”. El Mercat Municipal, que va començar a funcionar el 1987, té una desena de parades, dos dels quals són de restauració. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació