L'APET entrega els premis de la temporada 2019

Entre els guanyadors hi ha els torellonencs Joan Oriol i Cefe Lozano. 

Publicat 13/02/2020, Torelló - Esports
l-apet-entrega-els-premis-de-la-temporada-2019

Els guanyadors de la temporada 2019 de la COUP. (Foto: Associació Pescadors de Torelló).

L’Associació de Pescadors de Torelló va repartir divendres els premis i trofeus de la temporada. Els guanyadors de la temporada 2019 tradicional són Emili Codina, de Calldetenes, que ha obtingut el primer lloc; el torellonenc Javi Expósito, segon i Joan Oriol, també de Torelló, el tercer. Pel que fa els guanyadors de la temporada COUP 2019 són Cefe Lozano, de Torelló, a la primera posició; el torellonenc Joan Oriol, a la segona i Ramon Bujons, de Vic, a la tercera. 

El lliurement dels premis es va fer en el decurs de l’assemblea anual en què es va aprovar l’acte de l’any 2018 i els comptes de l’any passat. També es va fer referència als resultats més destacats dels pescadors als Campionats de Catalunya i d'Espanya. Finalment, es va anunciar que la voluntat de l’Associació és renovar la junta actual i es va demanar que presentin noves persones.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació