ERC-Jpt anunciarà dimarts com governarà durant la propera legislatura

La decisió la va prendre l'assemblea del grup celebrada aquest dijous al vespre. 

Publicat 07/06/2019, Torelló - Política

L’assemblea d’ERC-Jpt celebrada aquest dijous al vespre va servir per prendre una decisió sobre com governaran el proper mandat: en minoria o amb pactes. Tot i això no es farà pública fins dimarts al vespre un cop els republicans ho hagin comunicat a la CUP, JxCat i el PSC. El portaveu del grup, Marçal Ortuño, ha explicat a Ràdio Ona que “de manera consensuada s’ha pres una decisió que tenim molt clara i que s’hi ha arribat de manera natural després de l’evolució de la campanya electoral, de la valoració dels resultats i de la ronda de contactes amb la resta de formacions polítiques”. Ortuño manifesta que “estem convençuts que és la millor decisió per Torelló i ens sentim valents per a fer-ho”.

El futur alcalde de Torelló assenyala que amb els tres grups “hi ha barreres”, però que si es vol arribar a un acord “s’hauran de negociar i superar”. Per tant, assegura que “l’escenari és obert i les condicions de com ha anat tot ens han portat fins on som”. Marçal Ortuño també diu que “ens sentim valents per governar sols, perquè el resultat de 7 regidors és prou clar com perquè aquesta opció es pugui plantejar”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació