L'assemblea d'ERC-Jpt elegeix per unanimitat Marçal Ortuño com a candidat per les eleccions del maig

Pel candidat, l'objectiu és “l'alcaldia, un objectiu ambiciós però possible amb el suport i capacitat de treball i empenta que tenim tota la gent d'ERC-JpT”, va dir.

Publicat 14/02/2019, Torelló - Política
l-assemblea-d-erc-jpt-elegeix-per-unanimitat-marcal-ortuno-com-a-candidat-per-les-eleccions-del-maig

A l'esquerra, Marçal Ortuño, i a la dreta, Jordi Casals. (Foto: ERC-JpT).

Marçal Ortuño va ser escollit per unanimitat com a candidat d’ERC-JpT a l’alcaldia de Torelló per les eleccions municipals del maig en l’assemblea que es va celebrar dimecres al vespre. La seva va ser l’única candidatura que es va presentar. Ortuño, persona independent que forma part del col·lectiu de Junts per Torelló, va mostrar  la seva satisfacció pel treball fet fins ara amb comissions àmplies i amb molta gent de Torelló per bastir els pilars d’un programa electoral que “és bo perquè és ambiciós, perquè demostra iniciativa i un projecte clar de poble: viu, dinàmic i emprenedor”. Pel candidat, l'objectiu és “l'alcaldia, un objectiu ambiciós però possible amb el suport i capacitat de treball i empenta que tenim tota la gent d'ERC-JpT”. També va posar èmfasi en què Torelló “recuperi el seu lloc en el lideratge territorial que li pertoca”.

Marçal Ortuño també va tenir un record pels presos polítics i els exiliats i va denunciar el judici contra l’independentisme. Pel que fa a la política nacional, el candidat va dir que, des de Torelló, “treballarem per una República que ens permeti ser qui som sense haver de demanar permís a ningú i treballarem perquè tothom en aquesta República hi tingui cabuda i s'hi senti a gust”.

El nou candidat del grup va tenir unes paraules de reconeixement i agraïment a la tasca feta pels regidors Lluís Sabatés i Xevi Lozano, i al fins ara cap de llista d’ERC-JpT, Jordi Casals. “És un repte agafar-ne el testimoni i un orgull sentir-me hereu de la feina feta fins ara”, va concloure.


Per la seva banda, Jordi Casals va fer l’informe de mandat, fent balanç de la feina feta des de l’Ajuntament. El fins ara cap de llista d’ERC-JpT va aprofitar per desitjar sort al nou candidat i va dir que“és un gran candidat i serà un gran alcalde”. A més, va demanar que “tots siguem conscients que abans de nosaltres ja n’hi van haver d’altres que van sembrar perquè aconseguíssim   situar ERC-JpT com a alternativa de govern”.

L’assemblea, que es va celebrar a la Cooperativa, va tenir una mesa presidida per Helena Angrill, acompanyada per Montse Tort i Lluís Sabatés per ERC, i Montse Benedé i David Sala per Junts per Torelló.  El president d’ERC Osona i alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, va cloure l’assemblea. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació