L'atur a la Vall del Ges i Orís s'incrementa en 9 persones

Hi ha 874 aturats a la Vall del Ges i Orís. A Torelló s'han comptabilitzat 691 persones sense feina. 

Publicat 08/01/2019, Vall del Ges i Orís - Treball

L’atur a la Vall del Ges i Orís registra un total de 874 aturats, 9 més que el passat desembre. Són dades fetes públiques pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. A Torelló s’han comptabilitzat 691 persones sense feina, una menys que el mes anterior. A Sant Vicenç 78 (5 més que el desembre), a Sant Pere 102 (6 més) i a Orís 3 (una menys). 

Catalunya ha registrat un descens de l’atur registrat de 25.111 persones l’any passat (-6%), el que deixa el nombre de persones a l'atur en 392.907. El mes de desembre de 2018 es va registrar un descens de l’atur de 1.498 persones, -0,4%. El conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha valorat les xifres de l’atur de 2018 i diu que “ha estat bo tant en dades d’atur com de contractació, però és millorable en el mercat laboral que treballarem en l’àmbit de la concertació i diàleg social”. El Homrani ha afegit que “mitjançant el diàleg social es farà front als reptes del 2019 que són assegurar el creixement de l’ocupació i la millora de la qualitat conjuntament amb les polítiques actives d’ocupació i formació professional que asseguri la inserció laboral de les persones”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació