L'EAPT organitza un concurs de fons de pantalla divertits

Les propostes es poden presentar fins el 16 de desembre.

Publicat 03/11/2020, Torelló - Societat

L’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló organitza un concurs de fons de pantalles divertits. Segons expliquen, la idea és impulsar una campanya per a la creació de fons de pantalla “plens de gràcia que evitin que ens tirem per la borda abans de l’1 de gener del proper any”. El concurs s’ha inspirat en la il·lustradora Lauren Martin, de Nova York, que cada mes publica al seu web un fons de pantalla divertidíssim”. Es recolliran 12 fons de pantalla diferents i creatius “que facin riure només de pensar-hi i que només de veure’l desperti unes ganes boges d’aprofitar la vida, fer felices a les veïnes, abraçar els arbres, lluir un enorme somriure sota la mascareta i entendre que cap mala notícia ens aixafarà la guitarra”. Des de l’EAPT diuen que després del confinament, “les 100tifikes de Thug Life University han comunicat els resultats d’un nou estudi sobre els efectes que les ones electromagnètiques de les pantalles de mòbil tenen en les nostres retines”. I que “lluny de recordar-nos que els nostres problemes de visió augmentaran amb el temps, les de Thug Life anuncien que el fons de pantalla de mòbil condiciona el nostre estat psicoemocional i que, per tan, el simple fet de tenir un fons de pantalla divertit al nostre telèfon pot beneficiar a la nostra salut mental”.

Un jurat, format pe l’EAPT, escollirà dotze imatges d’autors i autores diferents. Cada dia 1 de cada mes de l’any 2021 des de l’Escola d’Arts Plàstiques se’n promocionarà una a través del web i xarxes socials perquè tothom que vulgui se la pugui descarregar i posar-se-la de fons de pantalla fins al primer dia del mes següent. Hi poden participar, segons comenten, “experts i expertes de l’enginy semàntic, humoristes visuals, optimistes nats i bromistes gràfics”, però està obert a tothom. El premi será una tarjeta regal valorada en 15 euros per comprar en alguns dels establiments del municipi. Per a participar-hi cal enviar la imatge al correu electrònic info.eap@ajtorello.cat i la data límit per enviar les propostes és el 16 de desembre a les 12 de la nit. Els guanyadors i guanyadores es publicaran al web de l’EAPT i al compte d’instagram el 22 de desembre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació