L’equip de pesca Torelló Sensas, cinquè durant el Campionat Lliga de Clubs 2018

S'ha classificat pel proper Campionat d'Espanya de la Lliga de Clubs. 

Publicat 09/04/2019, Torelló - Esports
l-equip-de-pesca-torello-sensas-cinque-durant-el-campionat-lliga-de-clubs-2018

L'equip Sensas. (Foto: Cefe Lozano).

L’equip de pesca Torelló Sensas va ser cinquè durant el Campionat Lliga de Clubs 2018 que es va disputar al riu Llobregat al seu pas per Olesa, Esparraguera i Abrera el cap de setmana passat. Dissabte es va situar amb 21 posicions, “un resultat força discret”, afirmen. Pel que fa el diumenge “només va fer 13 posicions remuntant fins al tercer lloc” i, per tant, aconseguint la medalla de bronze i la classificació pel proper Campionat d’Espanya de la Lliga de Clubs que se celebrarà del 2 al 4 de maig al Lago Azul, a Sevilla. A més, “cal negativament les poques captures generals”, ja que segons diuen “a l’inici de temporada sempre és difícil”, a més, que “en els darrers dies ha fet força fred i la temperatura de l’aigua ha baixat”. La prova es va ajornar la tardor passada per les fortes riuades que es van produir.

Diumenge vinent comença una nova temporada en l’àmbit local amb el primer concurs, el de la Festa Major del barri de Montserrat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació