L'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló organitza dissabte una jornada de portes obertes

També dissabte s’inaugurarà l’exposició ‘Els extraterrestres viuen entre nosaltres (i t’ho podem demostrar)’. 

Publicat 01/02/2019, Torelló - Societat

L’Escola d’Arts de Plàstiques de Torelló farà aquest dissabte una jornada de portes obertes que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a 2/4 de 2 del migdia. Es podrà veure “alguna mostra dels pròxims monogràfics i alguns tastets de tallers que es realitzaran aquest segon trimestre”. Les propostes preparades s’adrecen a adults, joves i famílies. El tastet de tallers i monogràfics s’iniciaran a partir de 2/4 d’11 del matí i són una mostra del taller infantil, el conte de cartró, un taller de joieria creativa, costura creativa, literatura experimental, l’art com a eina d’autoconeixement, taller d’art contemporani per a gent gran, fotografia per a joves i restauració. 

Per altra banda, també aquest dissabte s’inaugurarà l’exposició ‘Els extraterrestres viuen entre nosaltres (i t’ho podem demostrar)’. Des de l’Escola expliquen que “uns organismes vius evolucionats fa segles dominen el món i viuen entre nosaltres i condicionen les nostres existències”. Alhora afegeixen que “són summament intel•ligents, imprevisibles i misteriosos” i que “són els grans experts de l’art sigil”. També apunten que “un estudi del grup 100tifikes de Thug Life University ha fet públiques un conjunt d’evidències que demostren l’existència de vida extraterrestre en el nostre entorn més pròxim”. Els visitants podran fer “un simple test on aprendran a identificar aquest éssers”. L’exposició s’inaugurarà a 2/4 de 2 del migdia i es podrà visitar fins el 28 de febrer, de dilluns a divendres de 5 de la tarda a les 8 del vespre. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació