L'Escola de l'Espectador proposa una xerrada sobre el model econòmic de país

Es farà dijous a les 8 del vespre a La Cooperativa i està relacionada amb l'obra que es podrà veure divendres al Cirvianum. 

Publicat 08/10/2019, Torelló - Cultura
l-escola-de-l-espectador-proposa-una-xerrada-col-loqui-sobre-el-model-economic-de-pais

Cartell de l'activitat.

L'Escola de l'Espectador del Teatre Cirvianum organitza aquest dijous la xerrada - col·loqui ‘D'on venim i cap on anem. Model econòmic del país que volem’, a càrrec del Cercle Català de Negocis. L'activitat començarà a les 8 del vespre a la sala d'actes de la Cooperativa i està estretament vinculada amb l'obra que es representarà divendres a les 9 del vespre al Cirvianum: 'Algún día todo esto será tuyo', de la companyia madrilenya Club Caníbal. 

L'obra de divendres dissecciona una llarga i obscura etapa d’Espanya i la seva herència, caïnita i mesquina, amb molt d’humor, negre, profundament corrosiu i despietat. Les relacions entre política i economia, en definitiva el poder i els ressorts i interessos que fan moure l'una i altra també es tractaran a la xerrada - col·loqui d'aquest dijous. Un representant del Cercle Català de Negocis serà l'encarregat de conduir aquesta sessió que és gratuïta i oberta a tothom.               

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació