L'Escola Marta Mata organitza un acapte de sang aquest dimecres a la tarda

També han impulsat la campanya 'SOS Torelló' a través de les xarxes socials.

Publicat 26/02/2020, Torelló - Solidaritat
l-escola-marta-mata-organitza-un-acapte-de-sang-aquest-dimecres-a-la-tarda

Els alumnes dilluns al programa 'Magatzem Magazín' de Ràdio Ona.

Els alumnes de tercer d’ESO de l’institut-escola Marta Mata organitzen aquest dimecres a la tarda un acapte de sang juntament amb el Banc de Sang i Teixits. Es farà de 2/4 de 4 a les 7 de la tarda a la mateixa escola. També han impulsat la campanya ‘SOS Torelló’ que porta el lema ‘Salva vides, ho portes a la sang’ que anima a tothom a participar-hi. La iniciativa l’han impulsat a través de les xarxes socials, twitter i instagram. Un dels alumnes, Jurguen, va explicar dilluns al Magatzem Magazín de Ràdio Ona, quina és la idea de la campanya.

L’objectiu que es marquen “és superar les cinquanta donacions que es van fer l’any passat” i conscienciar que donar sang “costa poc”. 

Les persones que acudeixin aquest dimecres a la tarda al Marta Mata per donar sang hauran d’omplir un formulari per assegurar-se que compleixen les condicions necessàries per a fer-ho. Per donar sang cal ser major d’edat i portar el DNI. Se’ls donaran sucs, aigua i menjar. 

És el segon any que els alumnes de tercer d’ESO del centre coorganitzen l’acapte i el primer que es realitza a l’escola. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació