L'Escola Rocaprevera organitza activitats per la Marató de TV3

Les propostes són una xocolatada, una obra d'art col·lectiva a la plaça Nova o un taller de tatuatges.  

Publicat 12/12/2019, Torelló - Solidaritat

L’Escola Rocaprevera de Torelló se suma a la Marató de TV3, un projecte en el qual hi participa des de fa 9 anys. El treball que han fet al centre l’han anomenat ‘Els valors, els principis que fan funcionar el món’. Els alumnes de P2 fins a 4rt d’ESO han treballat el concepte de solidaritat durant aquest trimestre. Des de l’escola expliquen que “el propòsit ha estat treballar, entre altres, la dimensió social de l’àrea, mostrant actitud de servei i compromís social”. El treball “s’ha realitzat a partir de l’observació de la realitat que ens envolta, l’anàlisi de diferents situacions i dilemes ètics, i la proposta d’idees creatives que aportin millores socials”. La forma de portar-ho a la pràctica “ha estat organitzant les activitats per La Marató programades per diumenge i així poder col·laborar i solidaritzar-nos amb totes les persones que pateixen alguna malaltia minoritària”.  En aquest sentit han organitzat una xocolatada popular i te del Marroc al pati de l’escola a les 10 del matí que compta amb el suport de comerços del poble. També durant tot el matí, es podrà veure una obra d’art col·lectiva que es durà a terme a la Plaça Nova i que està inspirada en l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama. A partir de 2/4 d’11 hi haurà la sortida de l’Escola Rocaprevera dels grups que participen al geocaching per Torelló i al pati de l’escola hi haurà taller de tatuatges fets amb henna i realitzats per mares de l’escola. Les persones que hi participin podran fer les seves aportacions voluntàries a les caixes solidàries que trobaran al voltant de les activitats. El diners recollits es destinaran íntegrament per La Marató de TV3. 

Per altra banda, l’Escola Rocaprevera va rebre la setmana passada la visita de l’Estel i el Joan, dues persones amb malalties minoritàries vinculades amb la Marató de TV3 d’enguany. Els van explicar la seva situació i les seves vivències amb les malalties minoritàries que tenen diagnosticades, als cursos d’infantil i de primària. La setmana anterior, metges voluntaris, van fer xerrades a ESO sobre les malalties minoritàries.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació