L'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer s'ajorna al 3 i 4 d'octubre

Des del Teatre Cirvianum expliquen que no veuen factible "prendre les mesures preventives necessàries que estableix el govern".

Publicat 11/06/2020, Torelló - Cultura
l-espectacle-bona-gent-de-quim-masferrer-s-ajorna-al-3-i-4-d-octubre

Quim Masferrer.

El Teatre Cirvianum de Torelló ha decidit ajornar, novament, l'espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer, que s'havia de representar per la Festa Major. Les noves dates seran el 3 i el 4 d'octubre. Les persones que haguessin adquirit entrada la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, es retornarà l’import de les entrades a qui ho demani. Inicialment l’espectacle estava programat pels dies 4 i 5 d’abril, però les mesures adoptades per frenar la pandèmia del Covid-19 els van obligar a ajornar-lo. En aquest sentit van posposar-lo dies 1 i 2 d’agost, però malgrat la situació va millorant, a dia d’avui  l’aforament venut, que és pràcticament la totalitat de les localitats disponibles, fa que no vegin factible prendre les mesures preventives necessàries que estableix el govern.

Es recorda que en cap cas es faran canvis d’entrades d’un dia per l’altre, és a dir, qui tingui entrades per dissabte 4 d’abril, li correspon assistir a la sessió del dissabte 3 d’octubre i qui tingui entrades pel diumenge 5 d’abril, li correspon la sessió del diumenge 4 d’octubre. Aquelles persones que no els vagi bé la nova data podran sol·licitar la devolució de l’import de les entrades, enviant un correu electrònic, tot indicant el codi de confirmació de les seva/es entrada/es. En cas de voler canviar de dia (de dissabte a diumenge o viceversa) caldrà esperar que la sessió desitjada tingui localitats disponibles i comprar de nou les entrades. Des del Teatre Cirvianum expliquen que “amb tot, continuem treballant amb un escenari incert i no sabem si a l’octubre podrem mantenir el mateix aforament; en qualsevol cas, la intenció és de mantenir els drets adquirits de totes les persones en la compra de les entrades”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació