L’estudi 'AleaOlea arquitectura i paisatge' farà la futura residència de Sant Vicenç

El seu va ser el projecte guanyador d'entre les cinc propostes finalistes. 

Publicat 22/05/2019, Sant Vicenç - Obres

El projecte guanyador de la futura residència per a la gent gran de Sant Vicenç és l’estudi AleaOlea arquitectura i paisatge. L’adjudicació i la descoberta de la proposta escollida es va donar a conèixer dilluns, després que el jurat tècnic decidís quin era la millor projecte entre els cinc finalistes. L’estudi disposa, a partir d’ara, de quatre mesos per entregar el projecte constructiu complet. El treball està exposat a l’Aula de Cultura de l’Ajuntament 

El nou equipament s’ubicarà en un terreny de 5000 metres quadrats de propietat municipal, situat entre l’escola Lloriana i la llar d'infants Els Gallerets. La residència es farà a través de tres fases. En la primera es construiran els fonaments i s’hi traslladarà el centre de serveis amb qui compartirà els equipaments comuns. Després es construirà la primera ala de les instal·lacions que obrirà amb una capacitat per a disset places. En la tercera fase es farà la segona ala amb disset places més. El pressupost per a la redacció del projecte de la residència d’avis de Sant Vicenç és de 206.000 euros, el 10% del cost total. Les obres ascendeixen als 2’5 milions d’euros. La intenció és que el projecte estigui acabat aquest 2019 i el 2020 es pugui fer la licitació de la primera fase de l’actuació d’aquest complex asistencial. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació