L'Hotel d'Entitats tornarà a fer atenció presencial des d'aquest dilluns

També reobrirà tres sales per les entitats.

Publicat 11/06/2020, Torelló - Societat

L’Hotel d’Entitats de Torelló, situat a la plaça Nova, recupera a partir d'aquest dilluns l’activitat de manera parcial i després del període de tancament obligat per la pandèmia sanitària de la Covid-19. Tornarà a realitzar atenció ciutadana tres dies a la setmana i prioritzant la reserva prèvia, sempre que sigui possible a través del telèfon o del correu electrònic de l’àrea de Cultura. També es reobriran tres sales per les entitats que les necessitin per fer reunions. L’horari és els dilluns, dimecres i divendres, de 10 del matí a 2 del migdia.  


Pel que fa a la cessió de sales per a les reunions d'entitats, hi haurà tres espais disponibles, dos amb un aforament màxim de 5 persones i un tercer amb una capacitat per a 12 persones. La resta de sales, estaran tancades. Per utilitzar aquests espais i per assegurar-ne l’adequada neteja, caldrà reservar prèviament la sala, amb un temps mínim de 48 hores, mitjançant també el telèfon o el correu electrònic.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació