L’Obra Social La Caixa signa un conveni amb ADFO i col·labora amb 20.000 euros

L'aportació es destinarà als serveis que ADFO ofereix en relació a l’impuls de la vida autònoma de les persones amb diversitat funcional. 

Publicat 11/12/2019, Torelló - Societat
l-obra-social-la-caixa-signa-un-conveni-amb-adfo-i-col-labora-amb-20-000-euros

Carme Cañellas i Toni Nogera van firmar el conveni de col·laboració. (Foto: Adfo).

L’obra Social ‘La Caixa’ i Adfo van signar la setmana passada un conveni de col·laboració a través del qual l’entitat bancària fa una aportació de 20.000 euros a l’entitat social.  La presidenta d’Adfo Torelló, Carme Cañellas i el de Caixabank, Toni Noguera, van ser els encarregats de firmar l’acord. Aquests diners es destinaran als serveis que ADFO ofereix en relació a l’impuls de la vida autònoma de les persones amb diversitat funcional. 

Actualment ADFO té una programació activa d’una vintena d’activitats sota el nom de ‘Xarxa Inquieta' que tenen l’objectiu de millorar l’autonomia de les persones a través de la rehabilitació, l’estimulació cognitiva, l’esport, l’ocupació i les habilitats artístiques. Des del 2017 l’entitat gestiona dues habitacions adaptades a l’Alberg Canonge Collell que permeten a les persones amb diversitat funcional fer el primer pas a la vida independent, realitzar operacions respir o viure temporalment a l’alberg mentre fan adaptacions a la seva vivenda habitual. Aquest és un servei pioner a Catalunya on uneixen els esforços una entitat social i la Xarxa d’Albergs de Catalunya. El conveni amb La Caixa permetrà a ADFO seguir dotant aquests serveis de recursos humans i materials.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació