L’última de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’ reuneix 400 joves

La moderadora va ser Eva Torrents, consultora de màrqueting i comunicació.

Publicat 17/01/2020, TORELLÓ - Joventut
l-ultima-de-les-tres-xerrades-del-cicle-tu-tens-un-futur-reuneix-400-joves

Moment de la xerrada durant la intervenció de Marina Comas (Foto: Ajuntament de Torelló)

Un total de 400 joves van assistir dijous a l’última de les tres xerrades del cicle ‘Tu tens un futur’ al Teatre Cirvianum, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa ha englobat una experiència de tres passes que ha permès als joves veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió).

La moderadora de la xerrada titulada ‘Tu tens exemples’, va ser Eva Torrents, consultora de màrqueting i comunicació. A partir de la definició de diferents paraules relacionades amb l’emprenedoria, com ara start-up o ronda de finançament, va introduir la sessió. Seguidament va donar pas a la participació de quatre emprenedors i emprenedores: Guillem Soldevila, Sílvia Pou (Silvarita), Marina Comas i Marc Aleix Hueso. A través de les seves experiències van explicar què significa emprendre i van posar exemples per demostrar que tothom pot ser creatiu i que, aquesta creativitat, es pot utilitzar per tirar endavant tant projectes personals com professionals.

A la xerrada hi van assistir alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Rocaprevera,  l’Escola Sagrats Cors, l’institut Escola Marta Mata i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora. També hi van ser presents alumnes de cicles formatius de l’institut Cirvianum, joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el Programa de Noves Oportunitats.

L’objectiu d’aquest cicle de xerrades era fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació