La Canigó estrenarà una sardana de Xevi Capdevila durant la Gresca Torellonenca

Es farà diumenge a 2/4 de 5 de la tarda a la sala polivlent. 

Publicat 22/11/2019, Torelló - Cultura
la-canigo-estrenara-una-sardana-de-xevi-capdevila-durant-la-gresca-torelloneca

L'edició 2016 de la Gresca Torellonenca quan es feia al gimnàs de l'IES Cirviànum.


L’Agrupació Sardanista de Torelló organitza diumenge la 19a edició de la Gresca Torellonenca que comptarà amb les cobles Canigó i Mediterrània. El president de l’entitat, Ramon Martínez, destaca que la Canigó és una clàssica de la festa i que pràcticament és l’única que està integrada per músics de la comarca d’Osona”. Cadascuna interpretarà un total de vuit cançons, a més de la de conjunt ‘Vents de Carroig’ de Jaume Bonaterra. El repertori estarà integrat per “peces clàssiques i actuals”. La novetat és que la Canigó “estrenarà una sardana del torellonenc Xevi Capdevila” que porta per nom ‘Cridant revolta’. Segons Martínez “és molt escaient per l’època que estem vivint”. 

Altres de les peces que es podran escoltar són ‘Arenys de Munt’’ de Ricard Viladesau, ‘Estrella de Rubí’ de Josep Saderra, ‘A banyoles 50è de René Picamal o ‘Laietans’ de Carles Santiago. A la mitja part s’oferirà coca i cava per a tots els assistents.  El president de l’Agrupació Sardanista diu que la Gresca Torellonenca “va néixer de la necessitat de les cobles de Torelló per poder fer, com a mínim, una audició a casa”. 

La 19a edició de la Gresca Torellonenca es farà diumenge a 2/4 de 5 de la tarda a la sala polivalent, per segon any consecutiu, i serveix per tancar la temporada. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació