La Companyia Atalaya, una de les de més renom internacional, presenta 'La Celestina' al Teatre Cirvianum

L’obra es va estrenar el març del 2012 al Teatro Calderón de Valladolid i des d’aleshores s’ha representat en nombroses ciutats.

Publicat 08/02/2019, Torelló - Cultura
la-companyia-atalaya-una-de-les-de-mes-renom-internacional-presenta-la-celestina-al-teatre-cirvianum

Carmen Gallardo interpreta el paper de Celestina.

‘La Celestina’ és l’obra que es podrà veure aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Cirvianum de Torelló, sota la direcció de Ricardo Iniesta. Es tracta d’un muntatge dinàmic i molt atractiu, un espectacle amb excel·lent dramatúrgia i extraordinària plàstica. És una revisió i actualització del clàssic de Fernando de Rojas, a càrrec de la reputada Companyia andalusa Atalaya que ha obtingut el Premio Nacional de Teatro i una de les de més renom internacional. Els intèrprets de l’espectacle són Carmen Gallardo que assumeix el paper de Celestina, Silvia Garzón que es posa dins el paper de Melibea i Raúl Vera de Calixto. També hi intervenen Lidia Mauduit, Jerónimo Arenal, Manuel Asencio i María Sanz. Es presenta una celestina laica, blasfema i llibertària. També amb valentia, saber fer, tenacitat i coratge; amb imaginació i força. La proposta llueix molt àgil i física, de gran vitalitat i bellesa visual, executada amb indubtable destresa. Una infinitat d'imaginatius jocs gestuals i quadres plàstics. 

L’obra es va estrenar el març del 2012 al Teatro Calderón de Valladolid i des d’aleshores s’ha representat en nombroses ciutats. Destaca el seu pas per l’International Theatre Festival “Podmoskovnyye Vechera” de Moscú l’octubre del 2016. Allà la companyia Atalaya va obtenir amb ‘La Celestina’, el Premi al Millor Espectacle. Aquell mateix mes també va actuar al XXV Festival Don Quijote de París. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació