La compra de la nau de Can Cata està aturada perquè hi ha una finca embargada

La pregunta la va formular la CUP en l'apartat de precs i preguntes. 

Publicat 02/05/2019, Torelló - Societat
la-compra-de-la-nau-de-can-cata-pels-carrossaires-esta-aturada-perque-hi-ha-una-finca-embargada

El ple de dilluns passat a Torelló. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, va explicar en el ple de dilluns que la compra de la nau de Can Cata pels carrossaires està aturada perquè “hi ha una finca embargada”, concretament “un pati, una part del qual no és de la Sareb” i “s’està acabant de negociar”. Ho va fer a proposta d’una pregunta formulada per la CUP Torelló-Som Poble. 

L’alcalde va recordar que “de naus d’aquestes dimensions i preu no n’hi ha cap més a Torelló” i que “es van fent passos que no són d’avui per demà”. Per altra banda, Vivet va dir que “el contracte de lloguer ha vençut” i que estan treballant perquè “es pugui seguir pagant”. 

Els pressupostos municipals de l’Ajuntament de Torelló aprovats el passat mes de febrer contemplen com una de les grans inversions la compra de la nau dels carrossaires per un import de 554.800 euros. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació