La construcció de la residència per a la gent gran, el projecte principal de Sumem per la propera legislatura

Creuen que és un equipament “necessari pel municipi”, ja que aquest col·lectiu “ha de poder tenir una qualitat de vida digne dins la població”. 

Publicat 21/05/2019, Sant Vicenç - ELECCIONS MUNICIPALS
la-construccio-de-la-residencia-per-a-la-gent-gran-el-projecte-principal-de-sumem-per-la-propera-legislatura

Sumem.

Èric Sibina encapçala la candidatura de Sumem i opta a la reelecció com a alcalde de Sant Vicenç. Divendres va explicar al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que volen “continuar el projecte que vam iniciar fa quatre anys i que va començar amb dos grups diferents governant junts que ara s’han unit”. Sumem vol continuar “la transformació de millora del municipi des de les nostres polítiques”. Sibina va dir que l’eix principal del programa electoral són les persones i el projecte més important “la construcció de la residència per a la gent gran”, un equipament “necessari pel municipi”, ja que aquest col·lectiu “ha de poder tenir una qualitat de vida digne dins la nostra població”. 

Altres de les propostes que inclouen en el programa electoral són habilitar un espai per la creació d’horts socials, promoure plans dinamitzadors de la gent gran, donar suport a projectes pedagògics d’innovació i cohesió social als centres educatius, desenvolupar un nou espai de trobada pel jovent, la creació d’una borsa de lloguer i la construcció  de nous habitatges per a joves, estudiar la construcció d’un escenari fixe al pavelló, la instal·lació de leds al camp de futbol de Sant Vicenç i millorar l’enllumenat al camp de futbol de Borgonyà, elaborar pressupostos participatius, desenvolupar el pla director de verd urbà de Borgonyà, impulsar el projecte per a vianants entre Vilaseca i Torelló, el desplegament de la fibra òptica a Borgonyà o bonificar l’IBI mitjançant subvenció per a l’habitatge a famílies nombroses i monoparentals. La resta de la llista la configuren, a banda de Sibina, Marta Camps, Josep Maria Antentas, Aina Casanova i Xevi Rosanes.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació