La Cooperativa Club Vdg, present al mercat setmanal

Hi van instal·lar una parada per vendre els seus productes fets artesanalment i amb material reciclat.

Publicat 03/06/2019, Torelló - Ensenyament
la-cooperativa-club-vdg-present-al-mercat-setmanal

Els alumnes a la parada que van instal·lar al mercat setmanal. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Cooperativa Club VDG, integrada pels alumnes de cinquè de primària de l’escola Vall del Ges, va ser dimecres passat al mercat setmanal de Torelló per vendre els productes fets artesanalment i amb material reciclat. Els alumnes es van dividir en grups i van repartir publicitat per atraure públic i van realitzar entrevistes per conèixer quins productes havien agradat més o què se sap sobre cooperatives. Els productes fets a mà eren diversos i es podien trobar braçalets, gerros, moneders, guardioles o llibretes. La parada estava molt ben decorada i amb tots els productes ben etiquetats. També van posar una guardiola perquè el públic fes donacions per la Protectora d’animals d’Osona, associació a qui la cooperativa VDG donarà la meitat dels seus beneficis. L’alcalde en funcions de Torelló, Santi Vivet, va visitar als alumnes a la parada.

D’aquesta manera acaba una fase important del projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola, desenvolupat i coordinat per l’escola Vall del Ges i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte finalitzarà un cop es facin els comptes i s’entregui el donatiu a la Protectora d’Animals d’Osona. Amb la resta de beneficis els alumnes hauran de decidir si els inverteixen en un berenar o en una excursió. Finalment, es farà l’entrega de diplomes acreditant la participació en el projecte CuEmE.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació