La Cooperativa Club VDG rep els diplomes del seu projecte CuEmE d'emprenedoria

La nova regidora d'Ensenyament, Núria Montanyà, els va lliurar els diplomes la setmana passada. 

Publicat 26/06/2019, Torelló - Ensenyament
la-cooperativa-club-vdg-rep-els-diplomes-del-seu-projecte-cueme-d-emprenedoria

La regidora d'Ensenyament entregant els diplomes. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Cooperativa CLUB VDG de l’escola Vall del Ges va finalitzar amb èxit el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola. Els socis de la cooperativa van rebre la setmana passada els diplomes de participació de mans de la nova regidora d'Ensenyament, Núria Montanyà. Els alumnes de 5è de primària li van explicar què han après i què els ha aportat el fet de crear una cooperativa: “treball en equip, creativitat, responsabilitat, recompenses i sobretot aprendre divertint-se”.

En el tram final del seu projecte de Cooperativa CLUB VDG, els alumnes de l'escola Vall del Ges que participaven en el projecte van entregar part dels beneficis de la venda de productes al mercat setmanal de Torelló a la Protectora d’Animals d’Osona. I amb la resta de beneficis van organitzar un parell d’activitats lúdiques. Acaba així un any més el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l’Escola desenvolupat i coordinat per l’escola Vall del Ges, l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb l’impuls i el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació