La Coral Lloriana Jove protagonitza el concert 'Emociona't' a Sant Pere

Es va fer diumenge a l'Envelat del Polvorí.

Publicat 25/11/2019, Torelló - Cultura

L’Envelat del Polvorí de Sant Pere va acollir diumenge a la tarda el concert ‘Emociona’t’ que va anar a càrrec de la secció gran de la coral Lloriana Jove. La coral va interpretar dotze peces i va encetar el repertori amb la cançó ‘Touch the sky’, de la pel·lícula ‘Brave’ i va seguir amb d’altres que formaven part de l’espectacle basat en cançons de Disney que van fer l’any passat al Teatre Cirvianum. El grup, dirigit per Eva Mayo, també va oferir temes com ‘Viva la vida’ de Coldplay o ‘Tornarem’ de Lax’n’busto. L’acte va comptar amb Hug Vilamala, al piano. Eva Mayo és la directora de la coral Lloriana Jove.

El concert va arrencar amb l’actuació del cor Jove de l’Aula de Música de Sant Pere que dirigeix Anna Solans. A més, es va comptar amb tres grups de coral de l’Escola de Música Municipal de Torelló (EMMT) que també dirigeix Solans. L’entrada era gratuïta i els diners que es van recollir de les donacions del públic es van destinar a l’Aula de Música. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació