La CUP votarà a favor dels pressupostos municipals per a l'any 2020

El grup ho ha avançat a través de les xarxes socials on també ha donat a conèixer les seves propostes. 

Publicat 27/01/2020, Torelló - Política

La CUP Torelló votarà a favor dels pressupostos municipals per a l'any 2020 que s’aprovaran aquest dilluns al vespre durant la sessió ordinària del ple municipal. El grup ho ha avançat a través de les xarxes socials on també ha donar a conèixer quines de les quinze propostes presentades han acceptat des de l’equip de govern. Es tracta de la compra de les Serrasses per a portar a terme el projecte social que gestionarà Sant Tomàs, una partida per comprar o fer una nau de carrossaires nova i que hi hagi un projecte de formació d’oficis implícit al projecte, el projecte radar, augmentar la partida de la regidoria de polítiques d’igualtat, la instal·lació d’un semàfor que controli la velocitat del carrer Sant Bartomeu, la instal·lació de marquesines a les parades de bus i prioritzant la del CAP, la realització de pressupostos participatius, l’augment de la partida pressupostària pel Festus i una partida pressupostària per a realitzar activitats culturals durant l’estiu als jardins de Can Parrella. 

El portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va explicar dimarts passat al Magatzem Magazín de Ràdio Ona que el procés de conversa amb ERC-JpT “ha sigut millor que amb l’anterior equip de govern de JxCat”. A més, Manrique va remarcar que el fet d’ajornar el ple de pressupostos al gener també “ha contribuït” al seu vot favorable. 

També es donarà compte del pressupost del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i s’aprovarà el Pla Intern d’Igualtat i de gènere de la corporació municipal.  

En l’apartat de mocions la CUP en presentarà dues. Una per un nou model energètic i l’altra per a la recuperació de les fonts contaminades. Els últims apartats de l’ordre del dia seran el de precs i preguntes i les informacions. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació