Dilluns començaran les obres de seguretat viària a la BV-5224

L'actuació tindrà una durada de cinc mesos. 

Publicat 15/05/2020, Torelló - Obres
la-diputacio-fara-una-actuacio-de-seguretat-viaria-a-la-bv-5224

L'actuació es portarà a terme al carrer Manlleu. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Diputació de Barcelona iniciarà dilluns les obres per millorar la seguretat viària a la carretera BV-5224 que inclourà diverses obres a l’entrada de Torelló pel carrer Manlleu. S’han previst actuacions d’asfaltat, millores d’accessibilitat i la creació d’un nou pas de vianants i d’un pas elevat. Les obres tindran una durada aproximada de set setmanes.  Segons el projecte de la Diputació, les principals actuacions de millora dins del nucli de Torelló seran l’asfaltat del carrer Manlleu, des de la rotonda de l’entrada venint de Manlleu fins a l’altura del carrer Cònsol; la reordenació de les sortides i entrades a la benzinera; la millora de l’accessibilitat en el pas de vianants situat a la cruïlla del carrer Manlleu amb el carrer Sant Isidre i adequació de l’illa intermèdia; la creació d’un nou pas de vianants a l’altura de la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Pla de l’Aire; la millora de l’accés dels vianants a la parada d'autobús i la construcció d’un pas elevat a l’altura del número 104 del carrer Manlleu. Pel que fa a aquesta última actuació, la construcció d’un pas elevat era una reivindicació llargament reclamada des de l’Ajuntament. Segons dades de la policia local, “es tracta d’un punt perillós on, en els últims anys, s’hi han registrat diversos accidents”. Per això, últimament ja s’hi havia afegit un senyal lluminós per reforçar la seguretat. 

L'actuació de seguretat viària en tot aquest tram urbà de Torelló no es preveu que provoqui afectacions importants al trànsit, amb talls puntuals i pas alternatiu regulat per semàfors. La durada de tota l’actuació, que també inclou obres al tram de la carretera dins del nucli urbà de Manlleu, serà de 5 mesos.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació