La doctora Susana Vilaseca rep el Premi a l'Excel·lència Professional

El premi el va rebre dijous a la nit a Barcelona de mans del president de la Generalitat, Quim Torra. 

Publicat 22/11/2019, Torelló - Societat
la-doctora-sussana-vilaseca-rep-el-premi-a-l-excel-lencia-professional

La doctora Susana Vilaseca. (Foto: Consorci Hospitalari de Vic).

La metgessa de Torelló Susanna Vilaseca, especialista en ginecologia i obstetrícia, i el vigatà Jordi Amblàs, especialista en geriatria, són els dos metges d’Osona que han estat guardonats amb el Premi a l’Excel·lència Professional. El premi el van recollir aquest dijous a la nit a Barcelona, juntament amb una cinquantena de professionals més, de mans del president de la Generalitat, Quim Torra. 

Cada any el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional. Atorga aquests guardons en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència. Concretament, la doctora Vilaseca ha estat reconeguda en la categoria d'Educació Mèdica, per la seva llarga trajectòria com a docent i tutora dels metges que cursen la formació sanitària especialitzada. És la cap d'estudis de la institució des de novembre del 2017.

L’acte va coincidir amb la commemoració del 125è aniversari de la fundació del Col·legi.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació