La Fira de Nadal de Sant Vicenç es converteix en un mercat

Es podrà visitar de les 9 del matí fins les 3 de la tarda i hi hauran una trentena de parades. 

Publicat 11/12/2020, Torelló - Festes i Fires

La Fira de Nadal de Sant Vicenç que es feia cada any per aquestes dates es convertirà diumenge “en una ampliació del mercat setmanal”, segons explica la regidora de Comerç, Fires i Mercats, Vanessa Espín. Estarà format per una trentena de parades i, a més de les habituals del mercat setmanal n’hi haurà de productes de Nadal, la parada de la coral Lloriana Jove per recaptar fons per la Marató de TV3 o la parada de la comissió de festes que també recollirà diners per aquesta causa. Les activitats que es feia com la ballada de gegants o el concert de la coral Lloriana Jove no es podrà dur a terme. El mercat s’allargarà des del carrer Montserrat cap al carrer Major i la plaça de l’Ajuntament. La Fira començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 3 de la tarda.

Per altra banda, diumenge es posarà en funcionament la decoració de Nadal de la plaça de l’Ajuntament on es podrà veure durant les festes una exposició de somriures, amb els alumnes de l’escola Lloriana. La mostra consta de diverses fotografies que volen posar de manifest que “ara no es veuen tants somriures com abans”. La iniciativa està impulsada per les regidories de Comerç i Educació i l’escola Lloriana.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació