La First Lego League comptarà amb la participació de 8 equips de Torelló

El concurs es farà per primera vegada en dos dies. Dissabte hi haurà la competició de la categoria First Lego League i diumenge de la categoria júnior. 

Publicat 08/02/2019, Torelló - Societat
la-first-lego-league-comptara-amb-la-participacio-de-8-equips-de-torello

La competició es realitzarà a les instal·lacions de la Uvic. (foto: UVic).

Un total de vuit equips de Torelló participaran a la 7a edició de laFirst Lego League que es disputarà aquest cap de setmana a la Universitat de Vic. El concurs es farà per primera vegada en dos dies. El dissabte serà el torn de 38 grups integrats per nois i noies d’entre els 10 i els 16 anys que prendran part en la categoria First Lego League. Aquí hi competiran dos equips de Torelló: els Tikis Mikis, de l’Escola Rocaprevera, i els Go-Moons, de l’empresa Robo-Tic. Els 39 equips restants, d’entre sis i nou anys, competiran diumenge fora de competició en la categoria júnior. En aquesta categoria l’escola Rocaprevera hi presenta sis equips. 

En aquesta edició la missió porta per nom ‘Into Orbit’ i els equips hauran d’identificar un problema físic o social derivat de les exploracions espacials de llarga durada i plantejar una solució per presentar-la davant del jurat. A més, hauran d’explicar com han construït el robot i la metodologia utilitzada. Els tres primers classificats guanyaran un bitllet per a participar a la final estatal. En total s’entregaran setze premis. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació