La flama també passarà per Sant Vicenç, Sant Pere i Orís

El primer municipi en rebre-la serà Borgonyà. 

Publicat 21/06/2019, Sant Vicenç, Sant Pere i Orís - Societat
la-flama-tambe-passara-per-sant-vicenc-sant-pere-i-oris

Cartell de la festa major de Borgonyà, Vilaseca i Sant Vicenç.

La resta de municipis de la Vall del Ges i Orís també celebraran Sant Joan. Borgonyà serà el primer municipi que rebrà tant la flama del Tradicat com la del CET. Com és habitual es faran els parlaments, l’encesa de la flama, es repartirà coca i xocolata per a tots els assistents i es cantarà Els Segadors. Tot seguit s’encendrà el Foc de Sant Joan al pla de Can Salvans, però aquest any no es farà el sopar. Després la flama arribarà a Vilaseca on hi haurà una lectura de poemes a càrrec de Núria Cuesta i David Sala. Per últim, farà la seva entrada per Sant Vicenç, minuts després de les 8 del vespre.

La flama trepitjarà Sant Pere a 2/4 de 9 del vespre, la mateixa hora que a Orís. En aquest darrer cas es rebrà al parc infantil Bonavista, espai en què es farà la lectura del manifest i s’encendrà la foguera. També hi haurà coca, llonganissa i cava per a tothom. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació