La Generalitat augmenta el finançament de les llars d'infants municipals

En època de retallades va reduir l'import i ara passa dels 875 als 1300 euros per cada alumne matriculat. 

Publicat 18/02/2020, Vall del Ges - Ensenyament
la-generalitat-augmenta-el-financament-de-les-llars-d-infants-municipals

El pati de l'escola bressol l'Avet de Sant Pere. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Generalitat de Catalunya assumirà durant aquest curs 2019-2020 una part del finançament de les llars d’infants municipals, en conveni amb la Diputació de Barcelona. L’alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, explica que s’augmenta la seva aportació que passa “dels 875 euros als 1300 euros” per cada alumne matriculat. Fàbrega recorda que en època de retallades l’import es va reduir “dels 1800 euros fixats per alumne als 875 euros”. El batlle santperenc afirma que “aquesta és una notícia important” pels tres municipis de la Vall del Ges  i que suposarà “una millora substancial per a les llars d’infants que normalment eren deficitàries perquè la Generalitat no hi aportava els recursos necessaris”. La diferència “l’assumien els ajuntaments” perquè no volien “que els perjudicats fossin les famílies”. La Generalitat també retornarà els diners que va deixar de pagar des dels anys 2012 i 2013.

L’any 2012, en el marc de les retallades, la Generalitat va deixar de fer la contribució que li pertocava a les llars d’infants municipals. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació